Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

SZAKÉRTELEM A PÉNZÜGYEKBEN

Jól képzett szakértőink és tanácsadóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek banki, treasury és számviteli szakterületen.

Rendszerünk üzleti fejlesztése során azonnal reagálunk a piaci standardok, szokások változásaira, bővítjük a rendszer funkcionalitását úgy, hogy ‘piaci best practice’ megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Szakértőink az ügyféligények pontos megértésére törekszenek, segítenek strukturálni az üzleti igényeket és arra rendszer megoldási javaslatot dolgoznak ki. Az FX Software-ben szorosan összefonódó pénzügyi és fejlesztői szakértelem teszi lehetővé piacvezető pénzügyi megoldások szállítását.

Szoftver

INNOVATÍV SZOFTVER MEGOLDÁSOK

Saját fejlesztésű megoldásunk az InForex Rendszer, amely modularizált, jól paraméterezhető, könnyen implementálható megoldás. Megtervezett és jól menedzselt üzleti, technológiai és ergonómiai fejlesztésekkel támogatjuk, hogy partnereink számára naprakész, megbízható és jól használható rendszert biztosíthassunk.  Lépést tartva a piaci igényekkel folyamatosan fejlesztjük termékeinket. A fejlesztések során a legújabb, de már bizonyított technológiai és szoftver ergonómiai megoldásokat alkalmazzuk, hogy az információ akkor, ott és olyan formában álljon rendelkezésre, ami a felhasználók számára a leghasznosabb.

Implementáció

HATÉKONYSÁG A KIVITELEZÉSBEN

Óriási implementációs gyakorlatra tettünk szert rendszerünk bevezetési projektjei során. A tapasztalatainkat és projekt menedzsment tudásunkat ötvözve FX projekt menedzsment módszertant alakítottunk ki, amellyel biztosítjuk a partnereink számára a bevezetési vagy funkció bővítési feladatok zökkenőmentes és hatékony kezelését.

Támogatás és követés

RENDSZERKÖVETÉS ÉS TÁMOGATÁS

Az FX Software karbantartást és rendszerkövetést biztosít minden ügyfelének a szoftver üzembe helyezését követően. Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú, egyéni igények kielégítését nyújtó szolgáltatás mellett. Kifejezetten támogatással foglalkozó kapcsolattartói csapatunk és online bejelentéskezelő rendszerünk pedig lehetővé teszik az ügymenetek gyors, rugalmas és hatékony támogatását.