Ügyfél kapcsolattartó2019-12-05T07:08:36+00:00

Egyre több az izgalmas projektünk, az új ügyfelünk, a szakmai kihívásunk – de ahhoz, hogy ebben helyt álljunk RÁD van szükségünk!

Ügyfél kapcsolattartó

Budapest

Középfokú angol

Teljes munkaidő

Pénzügyi és informatikai érdeklődés

Kik vagyunk mi?

Pénzügyi szoftvereket fejlesztünk banki és nagyvállalati ügyfeleknek. Szeretjük összetartó és életvidám csapatunkat. Kifejezetten fontos szereped lesz nálunk, hiszen Neked kell éreztetned az ügyfeleinkkel, hogy törődünk velük és odafigyelünk igényeikre. Te leszel az, aki először eszükbe jut a cégünkről. Aki türelmével és precizitásával lenyűgözi őket.

Mire számíthatsz tőlünk?

Összetartás

Nem csak munkában, hanem munkán kívül is. Időnként szeretünk együtt lazulni egy hosszú munkanap után.

Támogatás

Ha valamelyikünk nagyon el van havazva, kimentjük a bajból, hiszen egy csapatként gondolkodunk.

Jó hangulat

A nagy munkatempó közben szeretünk nagyokat is nevetni

Önállóság

Nem állunk a vállad felett, nem hiszünk a mikromenedzsmentben. Nálunk ki tudsz bontakozni és önálló lehetsz.

Visszajelzés

Félévente értékeljük munkádat és hozzáállásodat, mert az elismerés fontos.

Fejlődés

Pénzügyi és informatikai területen is képzünk téged, a folyamatos fejlődés számunkra alapvető

Amiben szükségünk lesz Rád....

Minden kapcsolattartó kollégának meghatározott ügyfélkört biztosítunk. Neked nem kell értékesítened, csupán kommunikálnod velük – azt viszont magas szinten. Legyen az telefon, e-mail vagy egyéb mód – a lényeg, hogy érezzék a segítségedet és azt, hogy az ő kérésük a Te szívügyed.

Amit az ügyfél kér, azt a fejlesztő csapatnak továbbítod majd. Fontos, hogy az ügyfél legyen az első, így légy proaktív, tartsd kézben a kéréseiket, légy határozott.

Az informatikai módosításokról adminisztráció készül, melyet a ticketing rendszerünkben fogsz rögzíteni precíz és szakszerű módon.

Meg fogunk téged tanítani informatikai és pénzügyi alapokra és lesznek apróbb IT feladataid is. Sőt, ha nagyon megtetszett, akkor idővel még jobban beleláthatsz majd ebbe az informatikai világba.

Akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha...

Akár ügyféllel, akár a belső csapattal, akár e-mailben, akár szóban, előbbiben akár angolul is szívesen kommunikálsz. A munkád szinte egésze a kommunikációról szól, ezért fontos, hogy ez örömmel töltsön el.

Fontos, hogy megértő legyél és ne vedd magadra, ha valamelyik ügyfél rád vetíti ki csalódottságát. Mindenkinek lehet rossz napja, de te tudd, hogy ez nem neked szól.

Nagyon fontos, hogy precízen végezd a munkádat, ebben a szerepben inkább előny, ha kissé szőrszálhasogató vagy!

Tudsz az ügyfél fejével gondolkodni és remekül képviseled az érdekeit.

A problémákat kihívásként kezeled és élvezettel találod meg a legjobb megoldást rájuk.

Monotonitás helyett a változatosság vonz téged. Nincs két egyforma projekt, ügyfél, probléma, nálunk garantáltan nem fogsz beleunni a munkádba.

Akkor fogod nálunk hosszútávon jól érezni (már pedig nekünk is ez a célunk), ha van affinitásod a pénzügyi és informatikai világhoz. A tudást biztosítjuk, a tanulási vágyat viszont neked kell beletenni.

Amiért szeretnek nálunk dolgozni munkatársaink

,,Ritka az olyan munkahely, ahol az ember egyszerre talál új barátokat, bizalmat, rengeteg lehetőséget és elegendő, de nem terhelő felelősséget. Az FX mégis ilyen. Egy hely, ahová érdemes bejárni, ahol jó dolgozni."
Máté
Ügyfél kapcsolattartó
,,Büszkeséggel tölt el, hogy szuper kollégákkal, nagyszerű szakmai hátteret biztosító, extramenő munkakörnyezetben lehetek a belváros szívében. Mint minden munkahelyen, itt is sok, és sokszor váratlan kihívással nézünk szembe nap, mint nap. Mindig mosollyal az arcomon konstatálom, hogy soha nem hagyjuk cserben egymást a bajban (sem), mindig van egy kedves és/vagy segítőkész gondolat a másik irányába."
Kata
Ügyfél kapcsolattartó
,,Az FX egy olyan munkahely, ahova szívesen járok be nap mint nap. Kollegáim segítőkészek és „hétköznapi” nyelven, sok türelemmel vezetnek be egy teljesen új területre."
Bálint
Ügyfél kapcsolattartó

Jelentkezés

Jelentkezésed után legfeljebb két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és magát a kiválasztást is 1-2 hét alatt lebonyolítjuk.

A következőre számíthatsz tőlünk:

1. Szakmai & HR interjú – ahol megismerünk Téged és a szakmaiságodat és te is minket.
2. Cégvezetői elbeszélgetés – mert fontos, hogy a felső vezetéssel is megismerkedj.
3. Visszajelzés – Akár sikerrel jársz, akár más utad lesz, visszajelzünk neked napokon belül.