Rólunk2020-11-02T19:20:29+00:00

Rólunk

Az FX Software Zrt.a Treasury és kapcsolódó banki folyamatokat támogató megoldások, az InFoRex megoldáscsalád fejlesztője.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt elsősorban banki és vállalati ügyfelei számára, a megoldáshoz kapcsolódó tanácsadáson, fejlesztésen át, az implementációig és azt követő támogatásig.


Tanácsadás

SZAKÉRTELEM A PÉNZÜGYEKBEN

Jól képzett tanácsadóink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek banki, treasury és számviteli szakterületen. Szakértőink a projektek során az ügyféligények pontos megértésére törekszenek, majd a piaci ‘best practice’ ismeretében személyre szabott megoldást javasolnak. A már meglévő folyamatok áttekintése és elemzése után javaslatot dolgoznak ki a folyamatok racionális újraszervezésére, melyet szoftvermegoldásainkkal támogatunk. Az FX Software-ben szorosan összefonódó pénzügyi és fejlesztői szakértelem teszi lehetővé piacvezető pénzügyi megoldások szállítását.

Szoftver

INNOVATÍV SZOFTVER MEGOLDÁSOK

Lépést tartva a piaci igényekkel folyamatosan fejlesztjük termékeinket. A fejlesztések során felhasználó barát és ergonomikus kezelőfelületeket alakítottunk ki. Elsődleges célunk az információhoz jutási sebesség maximalizálása volt, széles lefúrási lehetőségeket biztosítva annak érdekében, hogy a felhasználó valós időben hozzáférjen a szükséges adatokhoz.

Implementáció

HATÉKONYSÁG A KIVITELEZÉSBEN

Implementációs eljárásunk – mely magába foglalja az egyedi paraméterezést is – teljes körű integrációt biztosít az ügyfél már használatban lévő rendszereivel. Széleskörű tapasztalattal rendelkező fejlesztői és szakértői csapatunk a garancia az implementációs folyamat gördülékenységére. Ez teszi lehetővé bevezetési projektjeink gyors, rugalmas és hatékony kivitelezését.

Támogatás és követés

RENDSZERKÖVETÉS ÉS TÁMOGATÁS

Az FX Software karbantartást és rendszerkövetést biztosít minden ügyfelének a szoftver üzembe helyezését követően. Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú, egyéni igények kielégítését nyújtó szolgáltatás mellett. Saját fejlesztésű FX Project Management alkalmazásunk digitális kommunikációs csatornát épít ki az FX Software és az ügyfeleink között. Ez teszi lehetővé az ügymenetek gyors, rugalmas és hatékony támogatását (project management, status, reporting, stb.)

Innovatív munkakörnyezet

ITT KELLENE DOLGOZNI!

Itt kellene dolgozni! A Nyugatinál a parkolóház tetején zöld oázis. Szerencsére már Magyarországon is hódítanak az új irodatrendek, sőt, egyre különlegesebb munkahelyekkel találkozunk. A Weiner Leó utcában az FX Software Zrt. irodája igazi kuriózum, hiszen a belváros közepén egy parkolóház tetején rendezkedtek be két szinten.