Implementátor2023-01-14T16:42:23+00:00

Egyre több az izgalmas projektünk, az új ügyfelünk, a szakmai kihívásunk – de ahhoz, hogy ebben helyt álljunk RÁD van szükségünk!

Implementátor

Budapest

Teljes munkaidő

Junior vagy medior is lehetsz

Kik vagyunk mi?

Pénzügyi szoftvereket fejlesztünk banki és nagyvállalati ügyfeleknek. Szeretjük összetartó és életvidám csapatunkat. Szoftverünk üzemeltetése nagyon sokrétű széles ügyfélkörünknek köszönhetően – így hosszútávon a szakma csúcsát biztosítjuk neked!

Mire számíthatsz tőlünk?

  • Változatosság: Több technológia találkozása mindig izgalmas kihívást jelent, folyamatos kutatást a DevOps határán. Kellő tapasztalattal, már ügyfél oldali problémák megoldására is van lehetőség.

  • Szakmai kihívásA komplex architektúrák és technológiák mentén végzett munka minden napra biztosítja a kihívást, és a fejlődési lehetőséget.

  • Belvárosi iroda és Home Office lehetőség

  • Home Office költségtérítés

  • Teljesítmény alapján elérhető bónusz

  • Béren kívüli juttatások: cafeteria rendszer (SZÉP kártya, közösségi autómegosztó szolgáltatás, AYCM sportpass) mental health program;

  • Közös céges rendezvények, csapatépítő események

  • Összetartó és támogató csapat

Amiben szükségünk lesz Rád....

Junior munkakörben:

Tesztkörnyezetek telepítése, üzemeltetése:

Belső tesztkörnyezetek paraméterezése, telepítése, felügyelete, dokumentálása. Futó projektekben aktív résztvétel mint belső implementátor.

Üzemeltetéshez szükséges dokumentációk elkészítése

Technikai dokumentációkban, üzemeltetési leírások készítésében és frissítésében, valamint környezetek specifikálásában, dokumentálásában is részt veszel nálunk.

Medior munkakörben:

Szoftver üzemeltetés támogatása

Nemcsak éles, hanem teszt környezetben is.

Telepítés menedzselése

A belső tesztek, a paraméterezés, a dokumentálás mind hozzád fognak tartozni, egészen odáig, hogy az ügyfél oldalán telepítés megvalósul. Kapcsolatban leszel a rendszer üzemeltetőkkel és az ügyfeleket is heti szinten fogod látogatni. Te támogatod az elkészült vagy fejlesztés alatt lévő szoftver megoldások implementálását.

Üzemeltetéshez szükséges dokumentációk elkészítése

Technikai dokumentációkban, üzemeltetési leírások készítésében és frissítésében, valamint környezetek specifikálásában, dokumentálásában is részt veszel nálunk.

Akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha...

Leginkább Windows Server, Desktop, IIS, SQL Server tudásodra fogsz tudni támaszkodni.

Az Active Directory-t nálunk gyakran fogod használni.

A virtualizációs ismeret a virtuális gépek, virtuális környezetek létrehozásához és üzemeltetéséhez kell.

Implementációs szakértőként ez egy fontos része lesz munkádnak, melyben rengeteg fejlődést biztosítunk.

Vannak ügyfeleink, ahol nagy szükséged lesz angol nyelvtudásodra, többnyire írásban, de időnként szóban is használnod kell majd.

Még jobban örülünk, ha...

Ha dolgoztál már banki szoftverekkel, vagy ilyen területen üzemeltettél már, akkor nálunk még magasabb szintre emelheted tudásod!
Ha jártas vagy ezen programok használatában, akkor könnyebben fogsz boldogulni – ha nem, akkor pedig mielőbb elsajátíthatod majd nálunk.

Amiért szeretnek nálunk dolgozni munkatársaink

Az izgalmas szakmai környezet mellet leginkább a jó közösséget szeretem a cégnél. Már-már klisé, de itt tényleg családias a légkör. Elismerik, segítik és ösztönzik a munkámat ráadásul az irodán kívül is összetartó a társaság, sok mindenkire a magánéletemben is számíthatok. Implemetátorként napról napra új kihívások állnak elém és hétről hétre tudom mélyíteni a tudásomat.”
András
Implementátor

Jelentkezés

Jelentkezésed után legfeljebb két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és magát a kiválasztást is 1-2 hét alatt lebonyolítjuk.

A következőre számíthatsz tőlünk:

1. Szakmai & HR interjú – ahol megismerünk Téged és a szakmaiságodat és te is minket.
2. Cégvezetői elbeszélgetés – mert fontos, hogy a felső vezetéssel is tudj azonosulni.
3. Visszajelzés – Akár sikerrel jársz, akár más utad lesz, visszajelzünk neked napokon belül.