Bankszakmai szakértő2019-12-05T07:10:37+00:00

Egyre több az izgalmas projektünk, az új ügyfelünk, a szakmai kihívásunk – de ahhoz, hogy ebben helyt álljunk RÁD van szükségünk!

Bankszakmai szakértő

Budapest

Középfokú angol

Teljes munkaidő

Bankszakmai tudás

Kik vagyunk mi?

Pénzügyi szoftvereket fejlesztünk banki és nagyvállalati ügyfeleknek. Szeretjük összetartó és életvidám csapatunkat. Minden bevezetésünk egyedi, ahhoz viszont, hogy ezek kiemelkedően magas szintűek legyenek, szükségünk van professzionális szakértelemre is – amelyet többek között Te is képviselnél csapatunkban!

Mire számíthatsz tőlünk?

Összetartás

Nem csak munkában, hanem munkán kívül is. Időnként szeretünk együtt lazulni egy hosszú munkanap után.

Változatosság

Projektalapon dolgozunk , így szélesebb spektrumban lesz lehetőséged rálátni a banki területre és folyamatokra.

Jó hangulat

A nagy munkatempó közben szeretünk nagyokat is nevetni.

Önállóság

Nem állunk a vállad felett, nem hiszünk a mikromenedzsmentben. Nálunk ki tudsz bontakozni és önálló lehetsz.

Visszajelzés

Félévente értékeljük munkádat és hozzáállásodat, mert az elismerés fontos.

Fejlődés

Biztosítjuk a szakmai képzéseket, hiszen fontos számunkra, hogy napról napra egyre jobb legyél!

Amiben szükségünk lesz Rád....

Nem csak a tervezésnél lesz kardinális szereped. Üzleti specifikációkat kell majd készítened fejlesztőink számára, és remekül átlátnod a pénzügyi számításokat, folyamatokat, valamint szoftverünk működését.

Leginkább derivatív termék  (pl.: FRA, FXswap, CCIRS, opciók)  értékelésében való jártasságod jelenthet nagy előnyt.

Fontos szereped, hogy feldolgozd az ügyfeleink igényeit, és megtervezd, hogy ezek, hogyan illeszkedjenek a rendszerbe. Az ügyfél kéréseit is neked kell szakmailag felülvizsgálnod nem csak az ügyfél, de a program oldaláról is. Időnként Te is kint leszel az ügyfélnél, hiszen fontos, hogy érthetően átadd a felhasználóknak a tudást a szoftverünkről.

Proaktívnak kell lenned, hogy elősegítsd a fejlesztési folyamatokat és a különböző területek közötti együttműködését.

Akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha...

Nem kell minden szegmenséhez értened, de legyen átható ismereted a következők valamelyikében: treasury / számvitel / elszámolás / kockázatkezelés / ALM.

Elemzéshez, paraméterezéshez, számolásokhoz az egyik legfontosabb eszközöd lesz, így fontos, hogy otthonosan mozogj használatában.

Rengeteg különféle helyzettel fogsz találkozni, ahol számítunk a talpraesettségedre és ahol fontos lesz, hogy feltaláld magad kihívást jelentő helyzetekben is.

Proaktívnak kell lenned, hogy elősegítsd a fejlesztési folyamatokat és a különböző területek közötti együttműködését.

Lesznek olyan ügyfelek, ahol angol nyelven zajlik a kommunikáció és az is előfordulhat idővel, hogy személyesen kell megmutatnod tárgyalóképes angol nyelvtudásod, amikor egy szoftver működését ismerteted.

Még jobban örülünk, ha...

Pénzügyi termékek értékelésének megvalósítása Excelben, esetleg VBA-ban nagy előnyt jelent, ha a szoftverünk vagy más szoftver által előállított számításokat kell ellenőrzés szempontjából reprodukálnod.

Ha még nem volt rá lehetőséged, hogy elmélyülj benne, nálunk megtanulhatod. Ha már ismered, akkor pedig kamatoztathatod a tudásod.

Amiért szeretnek nálunk dolgozni munkatársaink

,,Azért szeretem az FX-et, mert átfogó és mély tudás megszerzéséhez biztosít kiváló lehetőséget a Treasury területén, mindezt egy fiatalos és jó hangulatú környezetben."
Adri
Bankszakmai szakértő
„Az FX-ben a rugalmasságot emelném ki, amely nem csak a rugalmas munkaidő-beosztásban nyilvánul meg, hanem a munkavállalók érdeklődési körének szem előtt tartásában is. Szakértőként a szakmai ismeretek elmélyítésén túl IT feladatokkal is megismerkedhettem és mára már az SQL használata átszövi mindennapjaimat.”
Cinti
Bankszakmai szakértő
,,Nagyon csinosak és szépek az itt dolgozó lányok;). Bármilyen jellegű problémával (legyen az munka vagy magánjellegű) fordulhatok kollégáimhoz, feletteseimhez, HR-hez. A munka során sok hazai bank Trading, Market Risk működésébe belelát az ember, így sok piaci tapasztalatot lehet gyűjteni annak ellenére is, hogy nem banki oldalon dolgozunk. Emellett a munkakörből kifolyólag szinte az összes projektben benne vagyunk emiatt nagyon sok új embert, kollégát lehet megismerni."
Dávid
Bankszakmai szakértő

Jelentkezés

Jelentkezésed után legfeljebb két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és magát a kiválasztást is 1-2 hét alatt lebonyolítjuk.

A következőre számíthatsz tőlünk:

1. Szakmai & HR interjú – ahol megismerünk Téged és a szakmaiságodat és te is minket.
2. Cégvezetői elbeszélgetés – mert fontos, hogy a felső vezetéssel is tudj azonosulni.
3. Visszajelzés – Akár sikerrel jársz, akár más utad lesz, visszajelzünk neked napokon belül.