Bankszakmai projektmenedzser2019-12-05T07:11:16+00:00

Egyre több az izgalmas projektünk, az új ügyfelünk, a szakmai kihívásunk – de ahhoz, hogy ebben helyt álljunk RÁD van szükségünk!

Bankszakmai projektmenedzser

Budapest

Középfokú angol

Teljes munkaidő

Bankszektori érdeklődés

Kik vagyunk mi?

Pénzügyi szoftvereket fejlesztünk banki és nagyvállalati ügyfeleknek. Szeretjük összetartó és életvidám csapatunkat. Minden bevezetésünk egyedi. Nincs két teljesen egyforma megbízatás, így a professzionális módszertanunk mentén vezetett projektjeink során az ügyfélhez igazodás a legfőbb alapelvünk. Kiemelkedően fontos szereped során sokrétű feladataid lesznek, a változatosság állandó velejárója lesz mindennapjaidnak.

Mire számíthatsz tőlünk?

Összetartás

Nem csak munkában, hanem munkán kívül is. Időnként szeretünk együtt lazulni egy hosszú munkanap után.

Változatosság

Sokféle projekt vezetésére nyílik majd lehetőséged, gyakran leszel ügyfeleinknél, képzéseken, konferenciákon, igazán mozgalmas munkakörben állhatod meg a helyed.

Jó hangulat

A nagy munkatempó közben szeretünk nagyokat is nevetni.

Önállóság

Az egész szervezetünknél fontos a proaktivitás és önállóság, de projektmenedzserként ennek különösen nagy szerepe lesz nálad.

Visszajelzés

Félévente értékeljük munkádat és hozzáállásodat, mert az elismerés fontos.

Fejlődés

Nálunk teljeskörű feladatokat láthatsz el, a projekt indításától a legvégéig tart felelősségteljes munkaköröd, melyben a folyamatos fejlődés garantált.

Amiben szükségünk lesz Rád....

Belföldi és külföldi projektjeink révén banki és pénzügyi rendszerek bevezetéséért leszel felelős projektcsapatod irányításával. Szakértői feladatokban és tesztek lefolytatásában is nagy szerepet kapsz.
Egy jó projektmenedzser nálunk szakmailag is felkészült. Specifikációk készítésében és paraméterezésben is részt veszel majd, de az is fontos része lesz munkádnak, hogy magasszintű tudásod a szakértői csapattal megoszd és így együtt fejlődjetek.

Oktatásokat, prezentációkat tartasz majd az ügyfeleinknél akár magyar, akár angol nyelven. A folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel elengedhetetlen része a munkádnak.

Akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha...

Nem kell minden szegmenséhez értened, de legyen jártasságod a következő területek valamelyikében: treasury / számvitel / elszámolás / kockázatkezelés / ALM.

A projekt haladásának monitorozásához, kiértékeléséhez és elemzések elkészítéséhez az egyik legfontosabb eszközöd lesz.

Projektvezetőként különféle kihívásokkal kell majd szembenézned, összefognod a projekt szálait, koordinálni a folyamatokat, kommunikálni az ügyféllel és kollégáiddal. Ezeket remek problémamegoldó és szervező készséggel könnyedén tudod kivitelezni.

Munkád meglehetősen nagy részében magabiztos kommunikációs skilljeidre tudsz majd támaszkodni. A belsős projektcsapattal és az ügyféllel is napi szintű kapcsolatban leszel. Sőt, amikor ügyfélnél prezentálsz, oktatsz majd, akkor rendkívül jól tudod majd kamatoztatni ezt a készségedet.
A cég egész szervezetére vonatkozik a proaktív szemlélet, de neked projektvezetőként kiemelkedőnek kell lenned ebben. Mivel ügyfeleink bank és pénzügyi szektorból vannak, így a precizitás is egy elengedhetetlenül fontos érték nálunk.

Olyan ügyfelekkel is kapcsolatban leszel, akikkel majd angolul tartod a kapcsolatot, akár írásban, akár szóban. Akikhez ha ellátogatsz, angolul oktatsz és prezentálsz nekik, akik ha felhívnak telefonon, tudnod kell velük magabiztosan szót érteni.

Még jobban örülünk, ha...

Nem elvárás, de könnyebben megugrod az akadályokat, ha van előzetes ismereted erről a szektorról és/vagy a projektvezetői szerepekről.

Ha vettél már részt hasonló projektben, akkor azt nagy előnyként értékeljük, ha nem, akkor pedig hamar belevezetünk ebbe a világba.

Amiért szeretnek nálunk dolgozni munkatársaink

,,A munkakörömhöz kapcsolódó minden önállóságot és szabadságot megkapok, ami egy bank után hatalmas felüdülés volt nekem. Emellett nagyon szeretem a projekt csapatomat, mindig számíthatok a segítségükre, és egy átlagos munkanap is remekül szoktunk szórakozni!"
Orsi
Projekt menedzser
,,Az FX a fiatalos lendület és a kiemelkedően magas szellemi tőke olvasztótégelye."
Peti
Projekt menedzser

Jelentkezés

Jelentkezésed után legfeljebb két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és magát a kiválasztást is 1-2 hét alatt lebonyolítjuk.

A következőre számíthatsz tőlünk:

1. Szakmai & HR interjú – ahol megismerünk Téged és a szakmaiságodat és te is minket.
2. Cégvezetői elbeszélgetés – mert fontos, hogy a felső vezetéssel is megismerkedj.
3. Visszajelzés – Akár sikerrel jársz, akár más utad lesz, visszajelzünk neked napokon belül.