Az FX Software Zrt. története2020-08-26T09:18:12+00:00

AZ FX SOFTWARE ZRT. TÖRTÉNETE

Cégünk 1997-ben jött létre magyar magánszemélyek tulajdonaként. Az a hit indította el a vállalkozást, hogy bankszakmai és technológiai tudásunk és tapasztalatunk feljogosít minket arra, hogy banki megoldásokat tervezzünk, fejlesszünk, és alapvetően pénzintézeteknél bevezessük termékünket.

Máig arra törekszünk, hogy termékünk jól használható és hatékony támogatást nyújtson ügyfeleinknek, leképezze a jelen és jövő üzleti folyamatait, rendszerünk együtt fejlődjön ügyfeleink igényeivel, és érezhető legyen munkánk során a szakmai igényesség és tapasztalat.

Cégünk története során folyamatosan bővül, újabb ügyfelekkel építünk ki sikeres és termékeny kapcsolatot, feladataink és munkatársaink száma is folyamatosan növekszik. Ez arra ösztönöz minket, hogy belső folyamatainkat és tevékenységünket jól szervezzük, hogy minden ügyfelünk azt érezze, az ő rendszere az InFoReX Pénzügyi Megoldások, és az FX munkatársai magas színvonalon, teljes körűen kiszolgálják igényét.

Munkatársaink ezt a filozófiát képviselik fejlesztői, tanácsadási, karbantartási és egyéb feladataik során, reméljük, ügyfeleink megelégedésével. Nagy hangsúlyt fektetünk az említett tudás és tapasztalat cégen belüli átadására belső képzésekkel, FX tudásbázis kiépítésével.

Mindig örülünk, ha visszajelzést kapunk munkánkról, hisz ezek alapján tökéletesíthetőek szolgáltatásaink.